ANCRO
ANCRO

Bemutatkozó anyag

Szervezeti átvilágítás


Ön, mint vezető, tisztában van-e vajon a szervezetében rejlő összes kockázattal, illetve azzal, hogy ezen kockázatok milyen mértékben befolyásolják a szervezet működését és (költség)hatékonyságát? Nos, szakértőink sem rendelkeznek látnoki képességekkel a fenti kérdés megválaszolásához, ám szakértelmük képessé teszi őket arra, hogy egy teljes körű átvilágítás során átfogó képet adjanak önnek a szervezet működésében rejlő problémákról, kockázati és hatékonysági tényezőkről.


Egy vállalatnak vagy szervezetnek, legyen az akár az állami, akár a civil, akár a versenyszférában aktív, adott méret fölött természetes szükséglete az átvilágítás, hiszen melyik vezető ne szeretné tudni, a saját és a munkatársak befektetett energiája, szorgalma és odaadó munkája kárba vész-e egy egyébként kiszűrhető kritikus kockázat valós problémává alakulása során, avagy a felkészültségnek köszönhetően a probléma eleve be sem következik.

Szaktudásunk révén képesek vagyunk akár az ön szervezete, akár egy ön által megjelölt potenciális célszervezet teljes körű átvilágítására az alábbi szegmensekre lebontva:

 

  • üzleti-gazdasági kockázatok felmérése;
  • működési kockázatok vizsgálata;
  • jogi kockázatok feltárása;
  • humán erőforrás-gazdálkodási problémáinak, hatékonyságának vizsgálata;
  • IT rendszerek átvilágítása;
  • pénzügyi kockázatok felmérése.

 

Az egyes területek feltárása természetesen egymástól függetlenül is elvégezhető. A vizsgálat végén szakértőink - az eredményektől és igényektől függően - javaslatot tesznek a feltárt problémák megszüntetésére, illetve a kockázati tényezők hatásának minimalizálására